Saskia de Wit Tuin en landschap

info@saskiadewit.nl    06 4128 8022    Meeuwenlaan 108a2    1021 JM Amsterdam

Tuinen > introductie

Een tuinontwerp van Saskia de Wit biedt u een tuin die bij u past, een tuin waarin uw wensen en uw karakter een plek krijgen. Maar bovenal bieden de ontwerpen meer dan u verwacht: elke tuin is een unieke vertaling van het karakter van de plek - het landschap, de stad, de buurt, het huis, de geschiedenis, het klimaat – en komt dus nergens anders voor. Elke tuin is een uitdrukking van de natuur en een feest voor zintuigen.

Saskia de Wit ontwerpt grote, landschappelijke tuinen, heel kleine tuinen en alles ertussenin. Ook doe ik aanpassingen en ingrepen in bestaande tuinen, reagerend op wat er is, en naadloos passend in de bestaande tuin. Omdat ik altijd werk vanuit de kenmerken van de locatie, hebben historische tuinen, ook uit de recente, twintigste-eeuwse geschiedenis, mijn speciale interesse.

De tuinontwerpen gaan van concept naar detaillering, van ontwerp tot realisatie, afgestemd op de unieke kwaliteiten van de plek. Elk tuinontwerp begint met een vrijblijvend gesprek. Met unieke, handgemaakte tekeningen krijgt u tijdens het ontwerpproces inzicht in de sfeer en de ruimtelijkheid van het ontwerp. Het proces is pas afgerond als de laatste details zijn uitgevoerd. Saskia de Wit blijft uw aanspreekpunt, van ontwerp tot aanleg.

Saskia de Wit garandeert u:

  • Een uniek ontwerp;
  • Goede communicatie;
  • Een eerlijk tuinadvies op maat;
  • Een juiste vertaling van uw wensen;
  • Aansturing en begeleiding van de aanleg tot het laatste detail.